8 tips til begravelse etikette

Som jeg modnes bliver død af nogen jeg kender eller elsker stadig mere hjertelig og svære. I det sidste år jeg har deltaget i flere bisættelser og fejringen af livet end jeg omhyggelig med at tænke på. Endnu, med hver begivenhed, visse situationer har åbenbaret sig selv; skriger for mig at skrive om. Og hvis du har brug for en bedemand Århus eller i omegn så anbefaler vi dem vi har linket til.
Lade følgende være et wake up call om, hvordan man overvære vågner, begravelser og andre mindesmærke tjenester, at omsorg og respekt:

1. ANKOM TIL TIDEN. Ved hver begravelse, jeg deltog, ankommer mere end en håndfuld gæster længe efter servicenbegynder… selv når tjenesten var allerede forsinket i at starte. Det er helt uacceptabelt. Det påhviler hver gæst at ankommetil tiden. Det betyder, under hensyntagen til tilgængeligheden af parkering og uforudsete trafik forsinkelser.

Det er ikke acceptabelt at sige du blev forsinket på grund af et boldspil. Min mand, Ron holder både SF Giants og 49 ‘er at-home tidsplaner på sin opslagstavle at tjekke når vi skal køre forbi område af parken bolden at nå frem til en begivenhedeller aftale. Det handler om mere at bekymre sig om andre end dig selv. Sent viser din manglende respekt og egoisme.Komme ikke tættere end 10 til 8 minutter før det aftalte tidspunkt. Hvis du ankommer sent, være stille i alt du skal gøre.Hold ikke samtaler med andre gæster. Respektfuldt vent indtil en passende pause i tjenesten at komme ind i lokalet for attage en plads.

2. SLUK DIN MOBILTELEFON. Et stykke tid tilbage, jeg deltog i en begravelse, hvor i begyndelsen af tjenesten, en andensmobiltelefon lød. Personen, der tillod deres mobiltelefon til at ringe alle fire gange gennem voicemail-før det blev tavse.Nu, du tror, det var en wake-up call til andre gæster til at kontrollere deres telefoner. Desværre, fire andre mobiltelefonerringede, hvoraf sidst var under den afsluttende bøn. Behøver jeg at sige mere? Gør det til en vane at kontrollere og slå dinmobiltelefon til lydløs, vibrerer tilstand eller fra før du indtaster nogen møde, restaurant, teater eller begivenhed.

3. BÆR PASSENDE PÅKLÆDNING. I den vestlige kultur, har den rette farve til at bære ved begravelser blevet sort. Mens sorter stadig bedst, især for den nærmeste familie til afdøde, gæsterne har flere muligheder. De skal stadig bære afdæmpet,konservativ tøj, der er respektfuld til hændelsen. Iført jeans eller det samme tøj du ville bære til en back-yard grill viser stormangel på omhu og respekt for den person, der er død, deres familie, og andre. Alle bør have mindst et pænt sæt tøj til atbære til særlige lejligheder.

Farver til at undgå omfatter rød, orange, og gul og noget, der har lyse og muntre blomster eller andre fed og larmendemønstre. Bær ren, pæn, godt presset tøj. Mænd bør bære en mørk jakke med mørke bukser, mørk kjole sko, hvide elleralmindelig solid farvet skjorte og en afdæmpet slips. For yngre mænd, skal minimum være en godt presset ensfarvetskjorte, bukser, og kjole sko. Kvinder bør bære en mørk eller sort jakkesæt, bukser passer eller lignende outfit, der erafdæmpet.

Centrale her er at have mindst én god sæt tøj til lejligheder som disse. Hvis du ikke gør det, købe noget… selv på Goodwill.Aldrig bære samme gamle rynkede skjorte, blå jeans, flip-flops, sandaler eller sneakers. En af mine kæledyr peeves er,hvordan forældrene tillader deres børn at bære sjusket tøj og jeans til særlige begivenheder som bryllupper og begravelser,snarere end passende tøj.

4. SEND EN SYMPATI BESKED. Det er ofte vanskeligt at vide hvad man skal sige til en forælder, ægtefælle eller andreumiddelbare familiemedlem, når nogen går væk. Det er altid rart at sende et budskab om sympati, hvad enten via e-mail, fax eller med almindelig post. Det viser du pleje og er sympatisk.

Medmindre du er en del af familien og er meget tæt, ikke kalde dem… især mellem død af deres elskede og en tjenesteeller begivenhed er planlagt. Det er et ekstremt stressende periode. E-mails og beskeder sendes med almindelig post erlangt mindre indgribende.

Når at udtrykke dine følelser, være ægte med dine ord. Lyd ikke som om du bruger “dåse” sætninger kopieres fra etkommercielt trykte kondolence, kort. Blandt sætningerne til at undgå er:

— Det er forfærdeligt, men når din tid er op, det er

— Jeg ved hvordan du føler

– Være sikker på at blive optaget, de siger det er den bedste måde gennem dette

— Mindst gik han fredeligt

— Ved, at han er et bedre sted nu

— Du skal forblive stærke gennem dette

— Det var formentlig en velsignelse i forklædning frem for at fortsætte lidelser

— Mindst er han ikke længere i smerte

— Det er virkelig trist, han døde så ung

— Kun gode dø ung

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.