13 + ting en bedemand ikke fortæller dig

Hvis du leder efter en bedemand hillerød er de her tips til dig.
Læs pengebesparende hemmeligheder begravelse direktører fra hele landet ikke tager til graven med disse insider tips til planlægning en begravelse.

1. Kom i god tid og planlæg begravelsen,
men tænk dig om før betale på forhånd. Du risikerer at miste alt Hvis begravelse hjem går fallit. I stedet, holde dine penge i en løn på død konto på din bank.

3. Du kan købe skrin, der er lige så godt som dem i mit showroom for tusindvis af dollars mindre online eller direkte fra en fabrikanten.

4. på et budget eller bekymrede for miljøet?
Overveje en udlejning kiste. Kroppen forbliver inde i kisten i en tyk pap container, som derefter fjernes for begravelse eller ligbrænding.

5. f.eks en begravelse hjem uden en nedkølet bedrift plads er som på løbe en restaurant uden en walk-in kølere.
Mænd sukkerærter begravelse hjem ikke tilbyde en fordi de vil have dig til på et for de dyrere mulighed: balsamering. De fleste organer kan præsenteres meget pænt uden det har du visning inden for et par dage efter døden.
6. Nogle hårdt sælge komplekse til på være på vagt over for:
“Givet din holdning jeg Fællesskabet…”, “Jeg er sikker på du vil, hvad der er bedst for din mor,” og “din mor tinge fremragende smag. Når hun sørgede for tante Nellie, er dette hvad hun vælger. ”
7. “beskyttende” kister med en gummipakning?
De standsede ikke nedbrydning. Jeg virkeligheden, har fugt og gasser de fælde uafhæn forårsaget kister til på eksplodere.
8. Bed om at se billigere kister.
Nogle bedemænd skjuler dem i kælderen eller fyrrummet.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *