14 ting din Massage terapeut ønsker du vidste

Det er ingen overraskelse, at massage kan alvorligt beroliger dit sind og krop, og du allerede ved en solid rub down har imponerende sundhed frynsegoder gerne bedre blodcirkulation, amped immunitet, angst relief og endda forbedretsøvn kvalitet. Men ud over det åbenlyse, der er en masse at spekulere på, om magiske af massage. Nogle behandlinger erhelt oppe-close-up-og-personlig, for at undgå akavede øjeblikke, spildte penge, og (vigtigst) potentielle smerte, det er vigtigt at være i kender. Vi spurgte certificeret massage terapeuter for indvendigt scoop hvordan man får den bedstemulige massage oplevelse. Så her er nogle tips når du skal møde din massør i Kolding.
Her er også en udemærket massør i Århus: http://massørårhus.dk/

Det er fint at Butt nøgen

Vi får at det kan være lidt ubehageligt at strippe ned til din fødselsdag kulør foran nogen du aldrig har mødt, men virkelig,det er helt normalt. Husk, massører er uddannede fagfolk og din afklædning rent faktisk kan føre til en bedre aftale. “Klædetil punktet, hvor du føler dig tryg,” siger stang Kain, licenseret massage terapeut og ejer af stang Kain Massageterapi iBurlington, Vermont. “En professionel vil holde dig dækket med plader eller Drapering hvor det er relevant, men du skalvide at undertøj undertiden kan komme i vejen for lange streger eller trykpunkter og hæmme dig fra at opleve det bedstemassage muligt.”

Husk at trække vejret

Især når din massage terapeut arbejder ud en særlig slem knude, kan det være fristende at spændte op en lille smule oghold din ånde. Gør ikke det, eller du kanglip af en af de store fordele ved at rubdown. “Det er afgørende, at du indånderfuldt og dybt Hvornår vanskelige områder er under udarbejdelse for at oxygenat din blodforsyning og støtte spændtemuskler,” siger Kain.
Drikke en masse vand efter deres udnævnelse
Det er især vigtigt at fugte efter massage. “Svarende til en træning, dine muskler væv kan blive dehydreret under enmassage,” siger Jim Memory, licenseret massage terapeut og ejer af være godt Boston kliniske Massageterapi. “Derfor,drikke masser af vand efter massage er meget hjælpsom med rehydrering, bygge sunde muskelvæv, og fjernelse afmetaboliske affald, der ophobes som dine muskler er arbejdede.”

Et varmt brusebad før er en rigtig god idé

For den bedste mulige rubdown er det vigtigt at tage sig af dig selv, før du skridt foden i spaen. Den nemmeste og mestafslappende måde at prep? En lang, varm bruser. “Afslapning effekten af et varmt brusebad sindet og musklerne vilhjælpe dig være mindre anspændt under mødet, der vil gavne dig samt terapeuten,” siger hukommelse. “Også, at være ogfølelse ren kan hjælpe afbøde krop usikkerhed, hvis de kommer ind i billedet. Plus, terapeuten vil sætte pris på dinrenlighed af indlysende årsager!”

Hit at Boot Camp Session før din Massage

Du har fået din massage session planlagt, men du er sat til at passe i den foretrukne fitness klasse samme dag. Hvad laver du? Absolut pumpe vægtene eller tage køre før, ikke efter, din massage. “Muskler du arbejde kan være en smule trætfra udøvelsen selv, men bør være pænt varmet til massage,” siger hukommelse. “I almindelighed arbejder umiddelbart efteren massage er ikke en god idé som du er tilbøjelige til at understrege og stamme de muskler, der var bare afslappet. Også,hvis du planlægger din træning til efter, du vil køre risikoen for at blive alt for træt og sårede dig selv, eller bare plain mistemotivation efter at blive afslappet.” hvad med træningscentret din kalender i morgen? “Hvis du får dybere arbejde,vi rådgive kunder, det er bedst at vente 1224 timer før du arbejder til at give mulighed for helbredelse tid fra massage,selv. Med dyb arbejde, mikro-rivning af fibre kan forekomme, samme måde som en hård træning, og musklerne skalinddrive.”

Anmode om din foretrukne Massage stil, når du planlægger

Der er intet værre end efterlader den spa, godt, meh. Mens de er uddannet til at hjælpe din krop, kan ikke massageterapeuter læse dit sind, det er bedst at fortælle receptionisten, hvis du har en præference for terapeuter, pres, ellermassage typer, når du bestiller din aftale. Dette vil hjælpe med at sikre du er matchet med en person, der vil være i stand tilbedst arbejde med dine behov – for eksempel afslapning vs dybe væv skade arbejde, siger hukommelse.
Posted in Uncategorized | Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.