Brystforstørrelse er kommet for at blive

Før du foretager en fast beslutning om at gennemgå brystforstørrelse, Sørg for,du gør det for de rigtige grunde. De fleste kvinder brystimplantater simpelthenfordi det er hvad de ønsker for sig selv. En helt anden løsning er effektive slankepiller. Men en lille procentdel af kvinder vælgerfor implantater af de forkerte årsager, som omfatter følgende:

Din betydelige andre: Det er aldrig klogt at nogen form for plastikkirurgi simpelthen fordi det er hvad din betydelige andre ønsker. Ligesom de fleste alle store plastikkirurgi procedurer ændrer brystforstørrelse med eget fedt din krop permanent. Ja,du kan have de brystimplantater, der er fjernet, men dine bryster vil aldrig værenøjagtig den samme som de var før kirurgi. At have en operation, du ikke ønsker,vil kun gøre dig ulykkelig, og det vil medføre vrede mod din partner, ud over de øvrige problemer forholdet har allerede.

Gemme et svigtende forhold: brystimplantater vil ikke lave en relation, der svigter. Brystimplantater øge bryststørrelse, hjælpe med at udjævnebryststørrelse, osv., men det er omfanget af hvad bryst implantater kan gøre.

Du er deprimeret: brystimplantater vil ikke ændre det faktum at du er deprimeret.Brystimplantater ændrer ikke noget andet end bryststørrelse. Hvis du er kliniskdeprimeret, er brystforstørrelse ikke en kur.

Der er masser af gode grunde til at brystimplantater. De almindeligste årsager er:

Du ikke kan lide dine små bryster: Hvis du har små bryster og du er utilfreds med dem, brystforstørrelse er et godt valg!

Amning og/eller vægttab: amning og/eller betydeligt vægttab kan begge gøre et nummer brysterne. Volumen er ofte tab, og sagging kan være et reeltproblem. Brystforstørrelse kan bidrage til at korrigere både af disse problemerHvis sagging er svær, kan et Brystløft være nødvendigt ud over brystimplantater eller maveplastik.

Asymmetri: Nogle gange én bryst er større end den anden, eller er formet anderledes end den anden. Brystforstørrelse kan bidrage til at udjævne forskellen.

Knolde bryster: Kvinder med knolde nogle gange vælge brystforstørrelse som en måde at have større og mere naturligt formede brysterne.

Mere tøj muligheder: Små-chested kvinder nogle gange føler sig usikre i visse typer af tøj. Dette kan omfatte lingeri, badetøj, eller noget, der fremhæver, hvorlille deres bryster er. Brystforstørrelse kan give et løft af tillid, således at en bredere vifte af tøj kan bæres mere trygt.

Følelse ubehageligt mens nøgen og abdominalplastik: mange kvinder føler sig meget ubehageligt at være topløs foran deres partnere. Selvom deres partner elsker dem bare denmåde, de er, kan ingen mængde af kærlighed gøre dem føler sig trygge i deresegen hud. I dette tilfælde brystforstørrelse give dig mere selvtillid i soveværelset ved at tillade dig at fokusere mere din partner end din usikkerhed.

Den nederste linje er, at du kun bør brystforstørrelse, fordi det ønskede. længe det er noget, du ønsker virkelig, og ikke et forsøg at gemme en realtion, kurere depression, osv., bør du være meget glad med din beslutning.

Posted in Uncategorized | 2 Comments

2 Responses to Brystforstørrelse er kommet for at blive

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.